Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2014 18:00

Потрощені "Мерседеси", маршрутка під асфальтом у Києві і "п'яна аварія" - підбірка ДТП за тиждень
10

Gazeta.ua пропонує підбірку ДТП в Україні, що сталися у період з 28 серпня по 3 вересня.

28 серпня

На проспекті Маяковського у столиці п'яний протаранив кілька автівок

П'яний водій вдарив декілька припаркованих машин, мало не збив дівчину, вилетів на зустрічну, де його зупинив припаркований "Фольксваген". Водій переконував, що йому за це нічого не буде.

29 серпня

Самоскид КамАЗ розтрощив маршрутку в Києві

Страшна багатотонна аварія сталася серед білого дня у столичному мікрорайоні Бортничі на вулиці Леніна. Удар був такої сили, що обидві машини злетіли з дороги. В момент удару водій маршрутки випав із салону. Але не постраждав. Пасажирів в автобусі не було. Водій КамАЗу також не травмувався.

 

29 серпня

1 людина загинула, 2 постраждали у ДТП на Хмельниччині

На автодорозі Житомир – Чернівці зіткнулися два вантажних автомобілі "Mercedes". Водій однієї з вантажівок під час руху виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з іншою вантажівкою, що рухалась у зустрічному напрямку. 46-річний водій загинув на місці пригоди.

 
 
 

31 серпня

На Закарпатті зіткнулися автобуси: 2 людини загинули, 8 постраждали

Аварія сталась у неділю вдень неподалік від села Ганьковиця Свалявського району на трасі Київ - Чоп. Зіткнулися 2 мікроавтобуси Mercedes-Benz Sprinter.

 

Постраждалих, яких затиснуло металевими конструкціями в салоні понівечених машин, рятувальникам довелося вивільняти за допомогою спецобладнання.

1 вересня

На Бориспільській трасі сталося жахливе зіткнення двох іномарок

На швидкісній Бориспільській трасі у напрямку столиці сталася масштабна аварія. Зіткнулися "Фольксваген" та позашляховик "Мерседес". "Фольксваген" зупинився у крайній лівій смузі, водій виставив аварійний знак, аж раптом у машину врізався "Мерседес".

Від удару "Фольксваген" влетів у відбійник, а "Мерседес" пролетів ще кілька метрів і лише потім зупинився.

2 вересня

На трасі "Київ-Чоп" молоковоз розчавив легковик: 4 загиблих

У Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП, у якій загинули четверо людей. Біля села Підлужжя Дубенського району легковик зіштовхнувся з молоковозом. Четверо людей, які були в легковику - загинули. Серед них – маленька дитина.

 
 
 

У столиці мікроавтобус "пішов" під землю

У Святошинському районі столиці близько 3-ї години ночі зібралися рятувальники, ДАІвці, працівники Київводоканалу. Тут у дворі між будинків через прорив водогону під землю пішов мікроавтобус.

 

У Києві таксі влетіло під фуру

На столичній Великій Кільцевій рано вранці автомобіль "Форд" (таксі) влетів просто під фуру "Сканія", що була припаркована у крайній правій смузі. Головний удар припав на місце пасажира поруч з водієм. Внаслідок неймовірно потужного удару і таксист, і його супутник дістали тяжкі поранення. Свідки вважають, що втомлений нічною зміною таксист міг просто заснути за кермом.

 

3 вересня

У Києві Land Cruiser після лобового зіткнення влетів у дерево і пробив металевий паркан

Toyota на великій швидкості рухалася з боку станції метро "Лісова". З невідомих причин, водій позашляховика виїхав на смугу зустрічного руху та лоб у лоб зіткнувся з Daewoo Nexia, що рухалася назустріч.

Після зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, врізався в освітлювальний стовп, а потім в дерево. Зламавши дерево і вирвавши одну з секцій металевої огорожі, Toyota перекинулася набік.

 
 
 

У перевернутій автівці знаходилося четверо молодих чоловіків, після надання першої допомоги всі вони від госпіталізації відмовилися.

Водія Daewoo госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток лицьового черепа.

За матеріалами Магнолія-ТВ, ДержНС, ДАІ, LB.ua.

Зараз ви читаєте новину «Потрощені "Мерседеси", маршрутка під асфальтом у Києві і "п'яна аварія" - підбірка ДТП за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути