Ексклюзиви
понеділок, 02 січня 2017 09:52

Породілля викинула на мороз немовля із шокуючою запискою

Новонароджена дитина пролежала кілька годин у сумці у дворі багатоповерхівки в Запоріжжі. Коли хлопчик почав плакати від холоду, привернув увагу перехожих.

Чорна сумка з яскравими ганчірками з'явилася 31 грудня. Місцеві подумали, що її забули бомжі. Малюк дуже змерз і голосно заплакав, пише vchaspik.ua.

 

Новонароджений хлопчик був загорнутий у пелюшку. Очевидці розповіли, що на тілі ще був післяпологовий слиз.

Найімовірніше, мати малюка народжувала вдома.

Мешканці викликали медиків і поліцейських. Немовля народилося абсолютно здоровим і без патологій.

У сумці поліцейські знайшли записку від матері. У відмові вона повідомила, що дитина їй не потрібна, бо їй самій жити ніде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Писарєва на три дні покинула дітей у холодній хаті

У Маріуполі Донецької області 26-річна жінка намагалася покинути своє 2-місячне немовля на дорозі. Поліцейський завадив жінці та доставив її до медзакладу. Проте мати все одно відмовилася від дитини.

У місті Хмільник на Вінниччині 34-річна Людмила Сеник потай народила в туалеті дитину. Задушила й викинула у відро. Експертиза засвідчила, що жінка народила здорову доношену дитину. Її вага - 3,6 кг. Немовля померло від механічної асфіксії.

У Первомайську Миколаївської області 41-річна жінка також викинула недоношене немовля у смітник. На вигляд плоду 4-6 місяців.

У Нікопольському районі Дніпропетровської області судитимуть жінку, яка викинула свою новонароджену дитину до каналізаційного люка. Дитина від переохолодження померла. 20-річна жінка була на 8-му місяці вагітності. З інтернету дізналася про ліки, які прискорюють настання пологів. Купила їх у ветеринарній аптеці.

15 червня у Харкові під мостом знайшли немовля. У брудному ганчір'ї лежала зовсім маленька дівчинка. Видно було, що дитина тільки-но народжена.

Зараз ви читаєте новину «Породілля викинула на мороз немовля із шокуючою запискою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути