Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 17:58

Полтавці примусили міськраду переглянути питання визнання Росії агресором
6

Фото: poltava.to

Сьогодні із самого ранку близько тисячі жителів Полтави зібралися під стінами міської ради з вимогою до депутатів, аби ті вдруге розглянули питання про визнання "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями, а Росії – агресором.

Кілька днів тому депутати "провалили" це питання і не затвердили. Коли до мітингуючих так і не вийшло керівництво міськради, люди увірвалися у будівлю і зайняли сесійну залу.

Крім того, перекрили рух транспорту по головній вулиці обласного центру – Жовтневій, через яку проходять основні маршрути громадського транспорту. Про це пише "Полтавщина".

Міський голова і екс-регіонал Олександр Мамай раніше скасував "провальне" рішення щодо "ДНР", "ЛНР" і Росії і призначив позачергову сесію на вівторок, 3 лютого. Проте мітингувальники вимагають зібрати депутатів уже сьогодні.

Нагадаємо, депутати Маріуполя на Донеччині також з першого разу не змогли визнати "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями, а Росію - агресором. Але під тиском людей таки це зробили з другого разу.

Зараз ви читаєте новину «Полтавці примусили міськраду переглянути питання визнання Росії агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути