субота, 23 липня 2016 10:42

Поліція назвала основну версію вбивства Шеремета

Основна версія загибелі журналіста Павла Шеремета – його професійна діяльність. Такими є результати роботи опергрупи станом на вечір п'ятниці, 22 липня, інформує сайт Національної поліції України.

"В якості основної версії загибелі Павла Шеремета група розглядає його професійну діяльність, також розглядаються й інші версії скоєння злочину. У ході слідства правоохоронці вже вилучили і продовжують вилучати відео з камер спостереження і реєстраторів автомобілів поблизу будинку загиблого. Так само вилучається відео поблизу місця вибуху", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в поліції наголосили, що відео, яке було опубліковане в Інтернеті, розглядається в якості речового доказу.

"Опергрупа встановлює особи людей з цього відео, а також припускає, що вони можуть бути причетні до вибуху. Водночас правоохоронці підкреслюють, що публікація подібної інформації "у погоні за сенсацією" може серйозно відкинути слідство назад ", - додали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Білорусі приховують деталі вбивства Шеремета" – журналіст

Нагадаємо, вранці 20 липня загинув журналіст, виконавчий директор порталу "Українська правда" 44-річний Павло Шеремет. Їхав на ранковий ефір на радіостанцію "Вести". На розі вул. Богдана Хмельницького та Івана Франка в центрі Києва його "Субару ХВ" вибухнула. У салоні Павло був сам. Автомобіль належить керівнику "Української правди" Олені Притулі. Вони жили разом.

Зараз ви читаєте новину «Поліція назвала основну версію вбивства Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути