понеділок, 23 січня 2017 12:54

Пограбувала, убила та підпалила у хаті: колишня невістка навідалася до свекрухи
4

Фото: npu.gov.ua

У Харкові у пров. Андріївському пограбували та убили у власному домі 66-річну жінку. Тіло підпалили разом із будинком. Убивць затримали — це 37-річна колишня невістка убитої та її новий співмешканець.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"38-річний, неодноразово судимий мешканець Харківського району, його 37-річна співмешканка, уродженка Кіровограду, були знайомі із жертвою. Молода жінка була пенсіонерці як рідна, бо жила з її сином. А коли чотири роки тому син помер, невістка продовжувала спілкуватися з жінкою, навіть познайомила її зі своїм новим співмешканцем. Пенсіонерка підробляла на заводі, мала гроші. Коли була на роботі, злочинці залізли через вікно до її будинку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали убивцю 2-річної дитини та її матері

Коли пенсіонерка зайшла до будинку, чоловік зв'язав їй руки та ноги рушниками, липкою стрічкою. Вимагав вказати, де знаходяться гроші й інші цінні речі.
Перелякана жінка все розказала, проте від тортур померла. У неї забрали $ 600 доларів, 3500 грн, золоті вироби, металеві статуетки, декоративний годинник, декілька флаконів туалетної води, клавіатуру та мишку від комп'ютера.

Із місця події злочинці поїхали на маршрутному таксі. На найближчій АЗС чоловік купив 5 л бензину та повернувся до пограбованого будинку. Там відкрив газові конфорки, облив усе пальним і підпалив.

Затриманих взяли під варту. У скоєному злочині зізналися, награбоване у них вилучили. За злочин їм загрожує до 15 років за ґратами або довічне ув'язнення.

Вночі 15 січня в будинку по пров. Андріївському в Харкові виникла пожежа. Як з'ясувалося, будинок підпалили грабіжники, які обікрали та вбили пенсіонерку.
Зараз ви читаєте новину «Пограбувала, убила та підпалила у хаті: колишня невістка навідалася до свекрухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути