Ексклюзиви
субота, 28 березня 2015 14:47

Пілот Airbus A320 планував авіакатастрофу заздалегідь і хотів стати відомим

Пілот Airbus A320 планував авіакатастрофу заздалегідь і хотів стати відомим
Фото: reuters.com

Пілот німецького Airbus А320, якого підозрюють у навмисному вчиненні авіакатастрофи, мав намір стати відомим на весь світ, "змінити систему". Про це колишня подруга чоловіки розповіла таблоїду Bild, пише "Укрінформ".

"Одного разу я зроблю те, що змінить всю систему, і всі будуть знати моє ім'я і запам'ятають мене", - цитує видання екс-дівчину пілота, 26-річну Марію В, стюардесу.

Пара протягом минулого року п'ять місяців працювала у складі одного екіпажу і літала на європейських маршрутах. Тепер Марія згадує, що, коли вони ще були разом, Любіца говорив їй про намір зробити вчинок, після якого про нього заговорять усі. Але тоді дівчина не надала значення цим словам. Вона підтвердила, що Андреас дійсно впадав у депресивні стани і це, мабуть, знижувало його самооцінку.

Наявність поточних проблем з психікою доводить і виявлений прокурорами порваний лікарняний лист в квартирі Любіца, згідно з яким, той не мав права сідати за штурвал в день катастрофи. Деталі цього медичного справи поки не розкриваються в інтересах слідства.

Тим часом, французька преса пише про те, що пілот-самогубець був буквально "одержимий" Альпами, де багато разів бував з дитячого віку з батьками і пізніше, в якості учня місцевої авіашколи. Добре знайомий йому був і район, куди він цілеспрямовано вів літак зі 149 людьми на борту, не рахуючи себе.

Зараз ви читаєте новину «Пілот Airbus A320 планував авіакатастрофу заздалегідь і хотів стати відомим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути