Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 10:10

Під час вибуху в Одесі загинуло двоє людей

Під час вибуху в Одесі загинуло двоє  людей

Під час вибуху в Одесі, який трапився 23 травня у квартирі на вулиці Посмітного, 20, загинуло 2-є людей. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили в управлінні ДСНС Одещини.

"Тіло 67-річного чоловіка витягли одразу, його особа вже встановлена. У ході розбирання завалів рятувальниками виявлено загиблу 90-річну жінку, господарку квартири де стався імовірний вибух. Ще 4-ро людей, у тому числі 6-річна дитина, отримали травми різного ступеню важкості. Вони шпиталізовані до 11-ї міської лікарні. Вибухом зруйновано 7 квартир. З місцевими мешканцями працюють психологи оперативно-рятувальної служби. У готелі "Центральний" розміщено 22 людини, житло яких прийшло в непридатний стан", - розповів Сергій Решетняк із ГУ ДСНС Одеської області.

Свідки події розповідають, що близько 18-ї години чули потужний вибух, від якого посипалося скло та полетіли скалки у різні боки. У припаркованих авто спрацювала сигналізація. Потім почалася пожежа.

"6-річна дівчинка саме спускалася сходами, йшла на вулицю гратися, коли стався вибух. Кажуть, на неї летіли двері із полум'ям, так вона отримала опіки голови. Тут був такий крик, люди, які були у зруйнованих квартирах, благали по допомогу. Ми живемо неподалік, намагалися допомогти постраждалим, приносили чай, воду, збирали речі", - каже одеситка Іванна Фартушняк.

Попередня причина вибуху — витік побутового газу. Рятувальники завершили розбирати завали близько півночі.

Нагадаємо, 23 травня близько 18-ї години на вулиці Посмітного, 20 у Одесі, в квартирі 5-ти поверхового будинку стався вибух та пожежа.

Читайте також: Евакуювали 128 пасажирів авіарейсу у Харкові

Раніше повідомлялося, що в Одесі на вулиці Олександра Невського стався вибух та пожежа. Причини — з'ясовують експерти. Неофіційна версія - власник помешкання працював із тротилом.

Зараз ви читаєте новину «Під час вибуху в Одесі загинуло двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути