понеділок, 07 листопада 2016 16:22

Перехожий прострелив руку комунальникові
8

Фото: dozor.kharkov.ua

7 листопада у Харкові на вул. Академіка Павлова місцевий житель вистрелив із травматичної зброї у 25-річного працівника, який укладав асфальт.

Про це повідомляє "Дозор".

"Конфлікт виник через те, що на пішохідному переході зіштовхнулися дівчина і хлопець. Останній вів себе неадекватно, почав кричати, нервувати, поліз до кишені. Один із дорожніх робітників побачив, що той дістав пістолет й кинувся на захист. Коли він намагався зламати хлопцеві руку, пролунав постріл, і робітника поранило в руку. У відповідь робітник вдарив нападника пристосуванням для розрівнювання асфальту, той упав, вивихнув руку. Інші дорожні робітники його затримали, відібрали пістолет. Пораненого чоловіка госпіталізували до лікарні", - пише видання.

За свідченнями очевидців, запаху алкоголю від стрільця не було чути. Він заявив, що його побили поліція і ремонтники.

Як повідомили правоохоронці, чоловік стріляв із переробленого травматичного пістолета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають свідків взяття 18-річного таксиста у заручники

Подію на своїй сторінці в Facebook прокоментував директор департаменту у справах інформації і зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

"На зупинці "522 мікрорайон" якесь опудало - чи то п'яне, чи під наркотиками, розгулювало з травматом і задиралось до жінки з маленькою дитиною. Коли йому робітники, може, і не в дуже ввічливій формі, сказали відвести пістолет від дитини, він вистрелив у їх бік. Прострелив руку одному з них. Решта не розгубилися - завалили стрільця на землю, викликали "швидку" й поліцію. Якийсь час комунальники тримали його на землі. Потім з'явилася мати цього мачо, поліція і "швидка". Поява матері додала хлопцеві почуття впевненості, він почав чинити опір. Зі слів очевидців, трохи поштовхалися, стрілець вдарився головою об стіну будинку, мати підняла крик, що її синочка поліція б'є. Поліція хлопця не скрутила і не затримала. Співробітника "Міськелектротранс-Сервіс" повезли до лікарні, його життю нічого не загрожує", – повідомив він.

Банду із 6 раніше судимих чоловіків затримав спецназ внутрішньої безпеки Національної поліції України. Злочинці під виглядом співробітників спецвідділу поліції катували та грабували людей.

Зараз ви читаєте новину «Перехожий прострелив руку комунальникові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути