Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2012 16:35

Пенсіонерка під гіпнозом віддала 2 тисячі доларів "на храм"

62-річна мешканка райцентру Корець на Рівненщині позбулася сімейних заощаджень через власну довірливість. Днями жінка пустила до себе на поріг незнайомку, яка виманила у неї 2 тисячі доларів США. Гостя так задурила голову господині Надії, що та віддала їй всі три відкладені пенсії – свою, чоловіка та незрячої мами.

Автор: Фото: Прес-служби МВС
  Затримана перебуває у Корецькому райвідділі міліції
Затримана перебуває у Корецькому райвідділі міліції

"Коречанка не може пояснити, як це сталося. Каже, що незнайомка її загіпнотизувала", - розповідає Олена Дудко з прес-служби обласного управління міліції. – "45-річна Марія зайшла на її подвір'я і завела розмову. Гостя була чисто та пристойно вдягнута, півгодини розпитувала різні дрібниці. Потім повідомила, що вона збирає пожертвування на реконструкцію храму. Господиня розчулилася і винесла їй усе, що було. Подружжя живе з господарства, а свої пенсії відкладали на "чорний день".

Надію ніхто не зупинив, бо чоловіка поруч не було, а дорослі діти мешкають окремо.

Отримавши гроші, Марія одразу ж попрощалася і сіла в автомобіль. За кілька хвилин потому господиня нарешті отямилася і кинулася бігти за машиною, однак не наздогнала утікачки.

Шахрайку вдалося затримати аж на Одещині – її кілька днів шукали по всій країні. Виявилося, що гастролерка не має постійного місця проживання. А у рідній Молдові її уже оголосили у розшук за подібний злочин. В Україні їй поки "світить" до трьох років позбавлення волі.

"Провину свою жінка визнає, гроші пенсіонерці обіцяє повернути. Хотіла розжалобити слідчих – розповідає, що має семеро дітей. Запевняє, що пішла на шахрайство, щоби їх прогодувати", - додає Олена Дудко. – "Затримана перебуває у Корецькому райвідділі міліції. Нині перевіряється її причетність до інших злочинів. Якщо хтось з ошуканих упізнає її по фото, нехай телефонує до міліції".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка під гіпнозом віддала 2 тисячі доларів "на храм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути