четвер, 26 січня 2017 17:12

Педофіл нападає на дівчаток у ліфті
3

У Рівному шукають педофіла, який нападає на дівчаток у ліфті. До поліції надійшло відразу 2 повідомлення. Потерпілі допомогли скласти фоторобот. Чоловік на зріст 175 см. Має невелику бороду. Особлива примета - татуювання на руці у вигляді павутини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Обидва напади сталися 23 січня в одному мікрорайоні - Північний (околиця Рівного). В одній із багатоповерхівок до ліфту зайшов високий чоловік у чорній куртці з капюшоном. Там напав на 12-річну школярку. Почав погрожувати, приставивши ножа до горла. В іншій - на вулиці В. Дивізії теж у ліфті намагався роздягнути 11-річну дівчинку. На щастя, підлітки не постраждали. Їм вдалося втекти. За описами потерпілих, це був той самий чоловік", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо невідомих зґвалтували та пограбували дівчину

Рівняни бояться за своїх дітей. На вулицях Північного чергують додаткові патрульні. Поліцейські просять усіх уважно роздивитися фоторобот. Будь-яка інформація може допомогти розслідуванню. Правоохоронці порадили батькам не залишати своїх дітей самих на вулиці. Пояснити, що з незнайомцями спілкуватися не можна.

На Донеччині підозрюють двох чоловіків у зґвалтуванні дівчаток - 7 і 8 років. 29-річного чоловіка взяли під домашній арешт. Стосовно старшого проводиться судово-медична експертиза. Обом загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.
Зараз ви читаєте новину «Педофіл нападає на дівчаток у ліфті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути