Ексклюзиви
четвер, 22 серпня 2013 20:46

Панін: "Татари - чудова нація. Але ці голодранці - ніхто"

Панін: "Татари - чудова нація. Але ці голодранці - ніхто"
Олексій Панін Фото: e1.ru

Російський актор Олексій Панін запевняє, що нікого не бив у Криму. Про це він заявив у інтерв'ю ТСН.

Нагадаємо, 20 серпня, в центрі Алушти, Олексій Панін їхав в іномарці з петербурзькими номерами, якою керувала жінка. Під'їжджаючи на кільце площі Радянська, автомобіль "Фіат 500" несподівано скотився на "Шевроле Авео", яка рухалася позаду, ймовірно пошкодивши його.

Очевидець Музафет Асанов розповів про інцидент: "Виходить всім відомий Олексій Панін і починає обурюватися: ніби той водій сам їх вдарив. Після цього накинувся на нього з кулаками, почав бити, мовляв, ти - татарин, що ти від мене хочеш, грошей я тобі не дам"

Сам актор це заперечує.

"Я ні з ким не бився. Нікого не бив. Я його пхнув. Там навіть подряпини не може бути. ... Молода людина мені нахамила. Татари - чудова нація. Але ось ці голодранці, які намагаються тут свої права встановлювати, вони - ніхто. Я сказав не про загальний татарський народ, я сказав конкретно про непорядних людей. Я тільки сьогодні вранці від журналістів дізнався, що завели кримінальну справу", - сказав Панін.

Кримські татари нині вимагають депортувати актора. А правоохоронці попри відсутність заяв від постраждалого, вже відкрили кримінальне провадження, йдеться в сюжеті.

Висловлення актора та його поведінка вже отримали негативні відгуки у дипломатичних представництв Росії та України. Українське МЗС вважає, що Панін ганьбить звання російського актора. А консул Росії в Криму назвав слова актора ляпасом власній країні.

Зараз ви читаєте новину «Панін: "Татари - чудова нація. Але ці голодранці - ніхто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути