середа, 13 листопада 2013 12:14

П'яниця забив ногами до смерті сліпого батька на Рівненщині

П'яниця забив ногами до смерті сліпого батька на Рівненщині
Фото: visnyk.lutsk.ua

У селі Українка Острозького району на Рівненщині виявили труп 82-річного Івана. Чоловік нерухомо лежав у власному будинку - з переламаними ребрами. Напередодні його до смерті побив 62-річний син Анатолій, який зловживає спиртним і періодично лікується від алкоголізму у Острозькій психіатричній лікарні.

Тіло знайшла у понеділок вранці соціальна працівниця, яка прийшла  допомогти двом самотнім чоловікам по господарству і наштовхнулася на мертвого пенсіонера.

"На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що у смерті чоловіка винний його власний син, який сильно побив його і не викликав йому "швидкої допомоги", - розповідає Вікторія Антонова з міськвідділу міліції.

Іван був сліпим. Однак замість доглядати незрячого батька, Анатолій часто "виховував" його кулаками – кажуть у селі. Того вечора чоловіки вкотре посварилися. Син повернувся до хати п'яним і вирішив вкласти батька спати, але той навідріз відмовився.

"Словесна перепалка швидко переросла у бійку. Анатолій кілька разів вдарив старенького його ж дерев'яною палицею по сідницях – зазвичай, інвалід пересувався по дому з її допомогою, - додає Вікторія Антонова. – А коли палиця зламалася, додав батькові ще кілька ударів руками і ногами по тілу".

Зігнавши лють, п'яний чоловік нарешті залишив сліпого батька безпорадно лежати на підлозі. Викликати до нього лікаря він навіть не додумався. Сам спокійно пішов спати у сусідню кімнату. Побитий чоловік помер – судмедекспертиза підтверджує, що смерть настала внаслідок закритої травми грудей з ушкодженнями внутрішніх органів.

Відносно Анатолія уже розпочато кримінальне провадження за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За цей вчинок селянин може провести за гратами від 7 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яниця забив ногами до смерті сліпого батька на Рівненщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути