Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2015 17:08

Оперативники знешкодили комуністів-організаторів 10 терактів в Одесі

Оперативники знешкодили комуністів-організаторів 10 терактів в Одесі
Фото: 0552online.com

СБУ знешкодила банду комуністів-терористів, які тероризували вибухами Одесу.

Про це на брифінгу повідомила речник прес-центру СБУ Олена Гітлянська, передає Gazeta.ua.

"Протягом двох діб були затримані 3 особи, які зізналися у вчиненні десяти терактів у місті з 24-х, які були здійснені протягом 2014-2015 років.

Затримані розповіли, що є прихильниками ідеї комунізму, у минулому - активні учасники одеського Антимайдану, так званого "Кулькового поля", а ватажок групи взагалі входив у керівні органи комуністів Одещини", - сказала Гітлянська. 

За словами речниці, затримані розповіли про свою причетність до вибухів 3 грудня у магазині "Патріот", 10 грудня на першому поверсі БЦ "Адміральський", 4 січня у приміщенні координаційної ради громадських організацій Одеси, 16 січня у будівлі волонтерської організації "Мис Армії", 10 лютого поблизу хостелу "Море", 17 лютого на Великій Арнаутській, 5 березня поблизу офісу "Правого сектора", 12 березня у приміщенні громадської організації "Самопоміч", 23 березня на вул. Гарнієнка,2, а також 28 березня до вибуху у волонтерському центру.

"Причетність затриманих до цих вибухів підтверджує і обшук, який було проведено у зловмисників. Зокрема, були вилучені таймери, годинникові механізми, аналогічні тим, що приводили в дію вибухові пристрої під час терактів у Одесі. Також вилучено хімічні речовини, деталі мобільних телефонів, велику кількість радіочастотних елементів та електронних плат", - повідомила Гітлянська.

Зараз ви читаєте новину «Оперативники знешкодили комуністів-організаторів 10 терактів в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути