середа, 11 травня 2016 19:21

Обвинувачена у вбивстві міліціонерів Віта Заверуха порізала в суді вени

У середу, 11 травня, на судовому засіданні 20-річна Віта Заверуха порізала собі вени. Про це на своїй сторінці в Facebook заявили активісти організації C14.

 

Дівчина - активістка радикальних націоналістичних організацій і боєць батальйону "Айдар". Її підозрюють у причетності до розстрілу міліціонерів у Києві. Сьогодні в столиці повинні були обрати запобіжний захід.

 

"Віта Завіруха порізала вени в суді. Втратила свідомість. Відкачують нашатирем. Судді втекли. Викликали швидку. Зал заповнений небайдужими українцями", - повідомив голова С14 Євген Карась.

Нагадаємо, у ніч на 4 травня в Києві вбили двох міліціонерів і трьох — поранили. За підозрою у цьому злочині та розбійному нападі на АЗС затримали вінничан 20-річного ­Євгена Кошелюка та 17-річного ­Андрія Романюка й киянина ­Миколу Мнишенка, 17 років. Четвертий підозрюваний загинув під час спецоперації — 23-річний харків'янин Вадим Пінус. На ранок схопили вдома на Вінниччині 18-річну Вік­торію Заверуху.

Читайте також: Затримали групу "кримінальних авторитетів" у столиці

Зараз ви читаєте новину «Обвинувачена у вбивстві міліціонерів Віта Заверуха порізала в суді вени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути