Ексклюзиви
середа, 01 липня 2015 18:57

Обстрілів сьогодні поменшало - прес-центр АТО

Обстрілів сьогодні поменшало - прес-центр АТО
Фото: www.rbc.ua

Впродовж сьогоднішнього дня інтенсивність обстрілів бойовиками НЗФ позицій українських військ відносно зменшилась. Зафіксовано близько 20 випадків порушення умов припинення вогню на різних ділянках вздовж лінії розмежування.

Повідомляє прес-центр АТО.

"Найнапруженішою ситуація залишається поблизу окупованого Донецька та на підступах до Маріуполя. Зокрема, населені пункти Піски, Опитне, Мар'їнку, Красногорівку та шахту "Бутовка" бандити неодноразово обстрілювали із мінометів різних калібрів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні..

На Луганщині під вогонь ворожих мінометів потрапило Золоте, а по н.п. Розсадки бойовики били із гранатометів. Майорськ вчергове обстріляли зі стрілецької зброї

"Вкотре ватажки проросійських бандформувань заявили про демілітаризацію Широкиного. Проте незадовго порушили свої обіцянки, обстрілявши це селище зі 122-мм гаубиць.

З артсистем такого ж калібру бойовики також гатили по Бердянському. А Богданівку обстріляли зі 120-мм мінометів", - наголосили у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Обстрілів сьогодні поменшало - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути