Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2015 08:59

Нічний теракт в Одесі: вибух був найпотужнішим серед усіх
6

Фото: 01.ua

Нічний вибух в офісі в Одесі правоохоронці попередньо кваліфікували як теракт.

Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС в Одеській області.

"Слідчими попередньо визначено правову кваліфікацію події як терористичний акт (ст. 258 КК України)", - наголошується у повідомленні.

За обсягом руйнувань – це найпотужніший вибух із усіх, що трапилися в місті. Вибухівку поклали в цокольний поверх житлового будинку. Вибуховою хвилею та осколками пошкодило чотири квартири та шість автівок на подвір'ї. Зруйновані міжкімнатні стіни, вибило двері парадного, вибиті шибки, над місцем вибуху зруйноване міжповерхове перекриття.

Можливо, характер руйнувань зумовлений тим, що вибух стався всередині одеського дворика, у відносно замкненому просторі. Є також припущення, що вибуховий пристрій був більш потужний, ніж при попередніх терактах – попередньо кажуть про кілограм вибухівки у тротиловому еквіваленті.

Постраждалих від вибуху немає. Чотирьох людей уламками та сміттям заблокувало у приміщенні на цокольному поверсі, але рятувальники розчистили вихід.

Нагадаємо, 5 березня, близько половини першого ночі, прогримів вибух у приміщенні, де знаходиться офіс одеського "Правого сектора".

Зараз ви читаєте новину «Нічний теракт в Одесі: вибух був найпотужнішим серед усіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути