Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2017 02:29

Нічна погоня у Києві закінчилась потрійною ДТП
8

Потрійна ДТП на Повітрофлотському проспекті
Фото: Gazeta.ua

ДТП за участі трьох авто трапилась вночі у Києві на Повітрофлотському проспекті.

Попередньо встановлено, що троє чоловіків на сріблястому Ланосі заїжджаючи на Повітрофлотський проспект з боку Борщагівської, вдарили легкове Рено, а та у свою чергу в'їхала у КамАЗ, який перевозив сніг.

"Їхав з Чорновола, - розповідає водій вантажівки Роман. З повороту вилітає на швидкості Ланос, вдаряє попутний Рено, а та по інерції полетіла в нас. Кажуть, що там двоє вже в наручниках, а третього неадекватного відвезли швидкою. Чув, що вони втікали від поліції".

Внаслідок зіткнення автомобіль Рено ремонту не підлягає. У вантажівки розбитий перед, відірване колесо. Без колеса залишився й Ланос. Останній під час спроби втечі протягнув ще 300 метрів в напрямку Чорновола.

На даний час на місці працює 5 екіпажів поліції та два - швидкої допомоги. Водій Рено відбувся забоями і від госпіталізації відмовився. Водії КамАЗа відбувся лише переляком. Винуватців ДТП, без серйозних травм, затримала поліція. Одного із них, з підозрою на наркотичне сп'яніння, терміново забрала швидка.

Зараз ви читаєте новину «Нічна погоня у Києві закінчилась потрійною ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути