Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2015 08:21

Ніч на Донбасі пройшла під свист снарядів, а у Станиці попередили жахливий теракт

Ніч на Донбасі пройшла під свист снарядів, а у Станиці попередили жахливий теракт
Фото: dt.ua

Терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього вечора, бандити з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному. Після 20.00 на Маріупольському напрямку було тихо.

На Донецькому напрямку загарбники, використовуючи 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, гатили по Піскам, Опитному, Мар'їнці. Застосовувалась і стрілецька зброя.

На Луганському – використовуючи переважно гранатомети, варвари 21 століття стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

На Артемівському – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Кірове. З нуля годин на Артемівському напрямку було тихо.

28 травня у Станиці Луганській група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст.

Вже незабаром наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений з 120-мм міни. Теракту вдалося уникнути.

Зараз ви читаєте новину «Ніч на Донбасі пройшла під свист снарядів, а у Станиці попередили жахливий теракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути