Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 14:29

Невідомі розгромили квартиру чоловіка нардепа Сюмар
4

Фото: Ukranews

У четвер невідомі розтрощили квартиру чоловіка депутата "Народного фронту" Вікторії Сюмар – експерта медіа-права Віктора Тарана.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, нападники знищили техніку та гардероб, розписали стіни. Таран додав, що квартира зареєстрована на Сюмар, з якою він перебуває у стадії розлучення.

"Єдине питання, на яке має дати відповідь міліція - проти кого був спрямований цей акт? Проти мене? Моєї дружини Вікторії Сюмар, на яку зареєстрована квартира, але з якою ми перебуваємо у стадії розлучення?" – написав він.

Сайт Ukranews з посиланням на коментар Тарана уточнює, що стіни були обписані написами "Вы доигрались!", "Вам смерть!", "Россия-матушка".

Також він допустив, що напад може бути пов'язаний з його публічною діяльністю, зокрема – через розробку законопроекту про відкритість використання публічних фінансів, а також іншими ініціативами з боротьби з корупцією.

 

Зараз ви читаєте новину «Невідомі розгромили квартиру чоловіка нардепа Сюмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути