середа, 23 листопада 2016 14:48

Нардеп прикував до себе наручниками активістку під час суду
4

Фото: Facebook

Під час судового засідання у справі "вінницьких месників" в Апеляційному суді Києва депутат прикував себе наручниками до обвинуваченої Віти Заверухи. Її звинувачують у розбійному нападі на СТО.

"На суді по справі "Вінницьких месників", депутат Тимошенко причепив Віту Заверуху до себе наручниками і сказав, що без неї не піде" – написала у Facebook помічник народного депутата Ігоря Мосійчука Тетяна Близнюк.

У коментарях зауважили, що депутат Юрій Тимошенко раніше обіцяв так зробити. У нього вже 27 патріотів на поруках.

"А що лишається робити, якщо не чують. Якщо феміда осліпла та оглухла? А тим депутатам, які стають проти беззаконня, лише можна подякувати. Коли свавілля продовжується, тоді і потрібні такі неординарні методи противаги" - пише у коментарях Тетяна Панасенко.

Віта Заверуха є активісткою радикальних націоналістичних організацій і боєць батальйону "Айдар". На судовому засіданні вона порізала собі вени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивці поліцейських продовжили арешт

Торік, 4 травня в Києві вбили двох міліціонерів і трьох — поранили. За підозрою у цьому злочині та розбійному нападі на АЗС затримали вінничан 21-річного Євгена Кошелюка та 18-річного Андрія Романюка й киянина Миколу Мнишенка, 18 років. Четвертий підозрюваний загинув під час спецоперації — 24-річний харків'янин Вадим Пінус. На ранок схопили вдома на Вінниччині 19-річну Вікторію Заверуху.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп прикував до себе наручниками активістку під час суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути