понеділок, 23 травня 2016 16:01

На Житомирщині горіли цистерни з бензином

23 травня в селі Стара Чорторія Любарського району Житомирської області на території місцевого сільськогосподарського підприємства із цистерни витік бензин та виникла пожежа. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли в обласному управлінні ДСНС.

"Повідомлення про те, що в резервуарному парку витік бензин з цистерни з подальшим загорянням запірної арматури та розлитого бензину надійшло о 10.45. У цистерні, з якої стався витік, знаходилось близько 3-х тонн бензину, полум'ям було охоплено 4 квадратних метри території. За допомогою піноутворювача рятувальники розпочали гасіння. Одночасно з цим охолоджували ще 7 цистерн із пальним, які стояли поруч. Загрози їх вибуху не було", - розповіла керівник підрозділу УДСНС у Житомирській області Ірина Романюк.

Автор: надане ДСНС
 

До ліквідації пожежі було залучено добровільну пожежну дружину господарства – для підвозу піску та води. Загасити полум'я рятувальникам вдалося о 13.55.

Під час пожежі постраждав місцевий мешканець, якого "швидкою" доправили в Любарську центральну району лікарню.

Причини події з'ясовують експерти.

Читайте також: На залізничному вокзалі Дніпропетровська волонтери виявили атошника-афериста

Нагадаємо, 23 травня у Одесі по вулиці Олександра Невського виникла пожежа на першому поверсі у житловому дев'ятиповерховому будинку. Також відомо, що на момент виникнення пожежі у квартирі стався вибух, причину якого встановлюють правоохоронці. Постраждав 33-річний чоловік, його у важкому стані госпіталізували у опікове відділення міської клінічної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині горіли цистерни з бензином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути