Ексклюзиви
неділя, 03 лютого 2013 16:33

На Закарпатті за рік спалили близько 20 автомобілів чиновників

На Закарпатті за рік спалили близько 20 автомобілів чиновників
Фото: volynnews.com

У 2012 році в Закарпатській області було спалено близько 20 автомобілів високопоставлених осіб.

Про це повідомляє ZN.UA.

Виданню вдалося отримати статистику підпалів за останні три роки. Цифри надані обласним управлінням МНС за станом на листопад 2012 року. Так, якщо в 2010 році в Закарпатті було спалено всього 6 машин, то в 2011-му - 12, а в листопаді 2012-го - 15. Після цього було ще як мінімум три умисних підпалb (про них повідомляли ЗМІ), отже, до кінця минулого року в області спалено близько 20 автомобілів. Більшість з них - в Ужгороді та Мукачеві.

Зокрема, в ніч на 9 липня 2011 року, в місті Виноградові на приватному подвір'ї було скоэно підпал 2-річного "мерседеса" прокурора Хустського району Івана Кайла. Палії ??по сьогоднішній день не знайдені. 16 жовтня 2011 в Ужгороді запалав Volkswagen-Touran екс-заступника начальника обласного УМВС Володимира Петрицюка (незадовго до цього він вийшов у відставку). Висновок експертів - навмисний підпал. Замовники і виконавці злочину не знайдені.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У США автобус врізався у проліт мосту: постраждали 34 людини

23 лютого 2012 серед білого дня поруч з приміщенням Адміністративного суду Закарпатської області підпалили ВАЗ-2109 працівника відділу по боротьбі з торгівлею людьми та кіберзлочинністю обласного УМВС Михайла Данила. Опергрупа група, що прибула на місце, виявила поряд з автомобілем кинуті відра із залишками пального, а також шкіряний чохол з ключами і міліцейський жетон з печаткою для закриття сейфів. Сам Данило розцінив підпал автомобіля як помсту і спробу залякування з боку відділу внутрішньої безпеки, з яким у нього тривалий конфлікт. Злочин так і не розкрито.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Терористи вбили понад 30 людей під час нападу на іракську поліцію

1 грудня о 3:00 ночі в Мукачеві, у дворі приватного будинку, де проживає прокурор міста Руслан Біловар (в минулому перший заступник прокурора області), невідомі облили пальним і спалили позашляховик Mersedes Benz ML-350. Сам підпал був здійснений в День працівників прокуратури, що відзначається в Україні 1 грудня. На місце негайно виїхали прокурор області, начальник УВС та слідчо-оперативна група. Розслідування злочину взяв під особистий контроль обласний прокурор, але паліїв так і не знайшли.

Через три тижні, в ніч на 22 грудня минулого року, в Ужгороді був спалений кросовер Hyundai Santa Fe заступника мера Ужгорода Юрія Белякова. Автомобіль стояв на проспекті під вікнами будинку, де живе Беляков. Злочинці не знайдені.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті за рік спалили близько 20 автомобілів чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути