Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 16:50

На Вінниччині троє людей згоріли живцем у будинку

На Вінниччині троє людей згоріли живцем у будинку
Фото: nua.in.ua

У селі Петрівка Муровано-Куриловецького району згоріли троє людей у власному будинку. Пожежа сталася вночі, 20 вересня. Вогонь помітив сусід, який повертався додому.

"Подзвонили за чверть до п'ятої ранку. На пожежу виїхали районні рятувальники і добровільна дружина селища Котюжани. Полум'я охопило весь будинок. Гасили дві години, але будівля згоріла вщент. Село бригадне. На тій вулиці майже всі хати пустками стоять. Якби жило більше людей, то б раніше помітили вогонь", - каже керівник прес-служби обласного управління ДСНС Віталій Семенюк.

На згарищі знайшли останки трьох людей. 59-річну господиню Світлану та її 37-річну доньку-інваліда неможливо було впізнати. 64-річного чоловіка, з яким Світлана мешкала у цивільному шлюбі, вдалося ідентифікувати. Під час пожежі не обгоріло обличчя.

"Чоловік пристав до цієї жінки кілька років тому. Приїхав з Барського району. Жили за рахунок пенсії. Трохи чаркували", — говорить секретар сільської ради Валентина Кретюк.

Причиною пожежі стала цигарка. Електрики в будинку не було. Господарі палили у ліжку і заснули. У будинку найбільше вигоріло місце навколо ліжка. За словами селян, обоє любили курити. Щомісяця витрачали на цигарки близько 500 гривень.

Організацією похорон зайнялася рідня сестра Світлани. Поховали у селі Петрівка.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині троє людей згоріли живцем у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути