понеділок, 10 вересня 2012 10:59

На Сумщині молодик забив старого, тіло скинув у колодязь

На Сумщині молодик забив старого, тіло скинув у колодязь
Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі. Фото: newsgeorgia.ru

Нещодавно конотопським правоохоронцям довелося розбиратися в зникненні 86-річного місцевого жителя. Про цю подію повідомила його сусідка.

Старий жив один в приватному будинку майже в центрі міста. Особливо ні з ким не спілкувався, але щоранку заходив до сусідки привітатися. Одного разу жінка не побачила старого у дворі і відразу ж подзвонила в міліцію.

Виїхавши на місце, слідчо-оперативна група почала розшуки. Двері в будинку була не замкнені, в ньому, як і у дворі, все було на своїх місцях, ніби господар тільки що кудись вийшов. Міліціонери стали все ретельно перевіряти. І вже через кілька хвилин в одному з водопровідних колодязів, в 20 метрах від будинку, знайшли тіло чоловіка. Сумнівів, що його смерть була насильницькою, не було. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, її причиною була закрита черепно-мозкова травма та перелом шийного відділу хребта.

Особовий склад відділу був піднятий по тривозі. Правоохоронці опитували сусідів, з'ясовували, з ким останнім часом спілкувався загиблий, хто міг приходити до нього додому. Поступово коло підозрюваних звузилося. Оперативники дізналися, що не так давно пенсіонер спілкувався з 28-річним конотопчанином, який хотів у нього прописатися. Крім того, новий знайомий добре знав, коли старому приносять пенсію. Через три дні підозрюваний був встановлений і затриманий, пише "Ваш шанс".

Як розповів молодий чоловік, в той день він зайшов до старого, щоб відібрати гроші. Скориставшись тим, що дід пішов до сусідки, чоловік зайшов у будинок, де знайшов згорток з продуктами і близько 700 грн. Прихопивши їжу і поклавши гроші в кишеню, злодій збирався йти, коли на порозі несподівано з'явився господар. Пенсіонер зрозумів, що гість його обікрав, і, взявши палицю, попросив залишити продукти і йти геть. Хлопця зачепило таке ставлення, і він вирішив провчити господаря. Схопивши кочергу, він кілька разів ударив старого по голові. Той упав, а вбивця, щоб приховати сліди злочину, витягнув тіло з будинку і кинув його в криницю, а потім спокійно пішов додому. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині молодик забив старого, тіло скинув у колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути