Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2015 15:36

На Рівненщині розгорілася "бурштинова війна": постраждали міліціонери

У Дубровицькому районі Рівненської області вдень 29 липня відбулася сутичка між правоохоронцями та місцевими видобувальниками бурштину.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Рівненській області.

"Обслідуючи місця незаконного видобутку бурштину у Дубровицькому районі, в селі Крупове на працівників міліції напали місцеві жителі, які палками нанесли їм тілесні ушкодження. Двоє правоохоронців звернулися до місцевої лікарні із множинними ссадинами голови, тулуба, в одного з них зламана нога", - йдеться у повідомленні.

Автор: mvs.gov.ua
 

На допомогу колегам виїхали бійці "Грифону", спецпризначенці та нацгвардійці, яких відразу оточила майже сотня місцевих.

Автор: mvs.gov.ua
 

 

"Один із натовпу сів за кермо автомобіля "Тойота Ленд Крузер" та поїхав прямо на правоохоронців. На вимогу міліціонерів зупинитися водій не реагував і намагався здійснити наїзд на одного з них. Міліціонери прийняли рішення застосувати спецпристрій для відстрілу гумовими кулями", - повідомляють у МВС.

Автор: mvs.gov.ua
 

Як зазначається, десятьох осіб правоохоронці затримали.

"На звільнення затриманих до райвідділу підійшов натовп, організований особами, які займаються незаконним видобутком бурштину. Аби звільнити затриманих, на перемовини з правоохоронцями у райвідділ прийшов голова РДА Сергій Киркевич разом із організатором, який був причетним до побиття міліціонерів", - додають у міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині розгорілася "бурштинова війна": постраждали міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути