Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2015 15:02

На Рівненщині чоловік підпалив будинок з дружиною та тещею

На Рівненщині чоловік підпалив будинок з дружиною та тещею
Фото надане прес-службою поліції Рівненської області

В селі Блажево Рокитнівського району на Рівненщині 30-річний Іван Жуковський підпалив будинок, в якому знаходились його дружина 32-річна Тетяна та теща Марія, 58 років. Жінок із сильними опіками госпіталізували до районної лікарні.

"Між чоловіком та жінками виник конфлікт на побутовому рівні. Закидали йому, що ніде не працює, не приносить грошей в дім. Він розізлився. Пригрозив, що взагалі спалить будинок. Вискочив і через деякий час повернувся з підсобного приміщення з пляшкою бензину. Облив ним підлогу будинку, особисті речі та кинув підпаленого сірника. Сам швидко вибіг з дому. Жінки не відразу стали тікати, намагалися загасити полум'я, та в них нічого не вийшло. Будинок старий, дерев'яний. Менш ніж за годину вигорів повністю,- розповіли у прес-службі Рівненської обласної поліції. - Сусіди викликали "швидку" та пожежну машину. Жінок відвезли на лікування до Рокитнівської центральної районної лікарні. У них опіки різного ступеню тяжкості, їх стан важкий".

Іван та Тетяна жили у цивільному шлюбі. Заробляли тимчасовими підробітками.

"Мама Тетяни - Марія, має затримку психічного розвитку. Через інвалідність у 2005 році отримала квартиру в нашому селі. Більшість часу мешкали там. В будинок, який згорів, навідувались час від часу, як на дачу. Тож житло мають, повертатись після лікарні жінкам є куди, - розповіла Єва Коханевич з Блажівської сільської ради. - У їхній родині ніхто не мав постійної роботи. Перебивались підробітками. Влітку ягоди збирали та продавали, восени до людей наймалися. Кому картоплю помагали копати, кому яблука збирати. Та подібних проблем з ними раніше не виникало, жили тихо".

Триває досудове розслідування. Івану Жуковському загрожує до 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чоловік підпалив будинок з дружиною та тещею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути