вівторок, 29 вересня 2015 18:42

На Полтавщині сталась масштабна аварія
5

Фото: Микола Марченко

Сьогодні під Миргородом на автодорозі Лубни – Гадяч трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися дві вантажівки.

– Я їздив до тещі в Попівку. Вертаюся назад, повернув на трасі з-за лісосмуги. Це десь кілометрів три від Миргорода. То побачив величезний стовп чорного диму. Подумав, зайнялася заправка. Вона біля траси. Зупинився, думаю, їхати далі чи не їхати. Якось трохи моторошно стало. Дивлюся, автобус пішов у ту сторону, потім легковик. То й сам поїхав. Під'їжджаю до Миргорода, коли горить КрАЗ, а збоку ще один грузовик із тентом палає, – розповідає миргородець Іван Власенко.

Від сильного удару обидві машини перекинулися і зайнялися. До приїзду працівників рятувальної служби водій КрАЗу намагався загасити полум'я самотужки, від чого отримав численні опіки. Швидка меддопомога його доставила до Миргородської ЦРЛ.

За попередньою інформацією, у чоловіка, працівника ТОВ "Агротехгарантія" – 40 відсотків опіків шкіри. Інший водій, який порушив правила дорожнього руху та став винуватцем ДПТ, не постраждав.

На місце події одразу прибули рятівники міського відділу ДСНС. Вони загасили вогонь і запобігли поширенню полум'я на кукурудзяний лан та бензинову заправки поблизу ДТП.

На місце масштабної аварії виїхали працівники ДАІ для з'ясування подробиць аварії.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині сталась масштабна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути