неділя, 30 серпня 2015 01:51

На Миколаївщині невідомі в масках напали на сільгосппідприємство

На Миколаївщині невідомі в масках напали на сільгосппідприємство

Озброєні чоловіки у камуфляжі та в масках здійснили розбійний напад на сільськогосподарське підприємство у Новобузькому районі Миколаївщини - їх здобиччю стала велика сума грошей.

Про це "Укрінформу" повідомили у СЗГ УМВС України в Миколаївській області.

"Близько 11-ї ранку 28 серпня до міліції надійшло повідомлення від 46-річного місцевого мешканця про те, що на його сільськогосподарське підприємство здійснено розбійний напад. Погрожуючи застосуванням фізичного насильства та зброєю, злочинці у камуфляжі та масках заволоділи великою сумою грошових коштів та зникли", - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що до паркану приватної фірми у супроводі озброєних чоловіків, одягнених у камуфляж та із закритими масками обличчями, підійшов чоловік у формі працівника міліції. Охоронець відкрив вхід, але тут же його повалили на підлогу та зв'язали.
Погрожуючи зброєю, чоловіки почали вимагати віддати їм гроші. Усіх працівників фірми разом із 21-річним сином господаря підприємства, нападники зв'язали. Вони забрали велику суму грошей і зникли у невідомому напрямку на автомобілі "MercedesVito" сірого кольору.

Для затримання злочинців правоохоронці ввели план "Сирена", вживаються заходи щодо їх встановлення та затримання. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України "Розбій".

Правоохоронці просять громадян допомогти будь-якою інформацією, що може стати корисною у розкритті злочину.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині невідомі в масках напали на сільгосппідприємство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути