четвер, 28 січня 2016 05:17

На Луганщині затримали чиновника, який робив бізнес на військових
4

Фото: Тетяна Погукай

Неподалік від селища Старий Айдар в Луганській області правоохоронці затримали чоловіка, який заробляв на продуктах харчування військового призначення. Про це повідомила прес-секретар ГУ Національної поліції України в Луганській області Тетяна Погукай.

"Під час патрулювання на автошляху між селищами Старий Айдар та Гєєвка на відстані 300 метрів до в'їзду у селище Старий Айдар бійці батальйону патрульної служби особливого призначення Луганськ-1 ГУНП України в Луганській області затримали автівку з продуктами харчування", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Так, правоохоронці затримали 35-річного чиновника, який віз на автомобілі "Богдан" продукти харчування військового призначення. За попередньою інформацією, він обміняв продукти на спиртні напої та скупив за безцінь у військових одного з батальйонів. Чиновник планував продати продукти й заробити на цьому. У його записнику знайшли перелік придбаних продуктів за роздрібними цінами на суму 10-15 тис. грн.

Чоловіка та автомобіль з харчами доставили до відділення поліції Станично-Луганського району.

Нагадаємо, в жовтні були затримані п'ять офіцерів-тиловиків Нацгвардії, які продавали військове майно, призначене для солдатів АТО.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині затримали чиновника, який робив бізнес на військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути