Ексклюзиви
субота, 20 серпня 2016 13:49

На кордоні спіймали німця з гранатою

На кордоні спіймали німця з гранатою

Гранату Ф-1 виявили прикордонники в пункті пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні. Вона була в автомобілі БМВ громадянина Німеччини який прямував до Польщі.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Водій автомобіля БМВ, 1987 року народження, слідував по смузі руху "червоний коридор", - йдеться у повідомленні. - Окрім стандартних перевірочних заходів прикордонники вирішили більш детально оглянути його автівку та скерували її в павільйон поглибленого огляду. До перевірки також залучили кінолога із спеціальною собакою по пошуку зброї та вибухових речовин, яка досить нервово поводилася під час перевірки автомобіля. Як результат, в салоні БМВ, у речовому ящику пасажира, прикордонники виявили поліетиленовий пакунок у якому було поміщено предмет схожий на гранату Ф-1 без запалу. Із павільйону негайно вивели службовців та водія автівки, вжито заходів до його оточення та викликано представників взаємодіючих правоохоронних органів та Держслужби з надзвичайних ситуацій".

Нагадаємо, минулого тижня прикордонники Могилів-Подільської митниці під час огляду "Мерседеса" знайшли новонароджене немовля у клітчастій сумці. Дівчинку перевозила власна матір додому у Молдову.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні спіймали німця з гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути