Ексклюзиви
вівторок, 17 грудня 2013 16:16

На Івано-Франківщині сільська голова взяла хабар продуктами

На Івано-Франківщині сільська голова взяла хабар продуктами
Фото: vpenze.ru

Голову Вижньоберезівської сільської ради Косівського району на Івано-Франківщині піймали на хабарі. Жінка від місцевого підприємця взяла пакунок з продуктами на загальну суму 3000 гривень.

Другу каденцію поспіль у Вижньому Березові головувала 67-річна Оксана Лаврій. До того жінка працювала вчителем в місцевій неповносередній школі.

"Оксана Василівна мала трохи неприязні стосунки з місцевими депутатами. Рік тому вони навіть висунули їй недовіру та вимагали припинення повноважень голови. Ще досі та справа в суді. Дехто через землю з нею конфліктує. В когось інші причини. А тут до нашої сільради звернувся підприємець із сусіднього села, захотів приміщення під торгівлю вживаними речами. Після виконкому, голова сказала мені видрукувати те рішення, перечитала його і підписала. Я теж там підписався. Після робочого дня, всі розійшлися додому. А вже під вечір її взяли з тими продуктами біля сільської каплички", - каже секретар Вижньоберезівської сільради Микола Миколайович.

Серед продуктів харчування, які отримала голова від підприємця, були оливкова олія, сир, ковбаса, макарони, кава, морепродукти. Все іноземного виробництва. Загальна сума хабару складала близько 3000 грн.

"Підставили нашу голову сильно, комусь вона не догодила тай всьо. Взяла ті продукти, бо думала, може, подякувати хоче той пан, а він так з нею по-свинськи вчинив. Вона пенсіонерка, старша жінка, де би вона хабар брала", - говорить одна із мешканок села Вижній Березів.

Наразі сільська голова Вижнього Березова перебуває в Яблунівській лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині сільська голова взяла хабар продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути