пʼятниця, 27 лютого 2015 13:23

На Херсонщині школяр порізав ножем свого однокласника

На Херсонщині школяр порізав ножем свого однокласника
Фото: exo.in.ua

У Херсонській області після сварки з однокласником хлопець опинився в лікарні з ножовим пораненням.

Про це повідомляє прес-служба МВС Херсонської області.

"О 19:40 до чергової частини Комсомольського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що до лікарні доставили 15-річного хлопця. У нього діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини. Стан здоров'я середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували працівники міліції, поранення потерпілому наніс його однокласник. Зі слів однокласника стало відомо, що разом із потерпілим він був в ігротеці, де хлопці посварилися через гру. З'ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю. Між ними виникла бійка, під час якої однокласник дістав із кишені розкладний ніж, щоб налякати потерпілого.

"Він пояснив, що не хотів поранити друга, але під час бійки сталося так, що він вдарив потерпілого ножем. Після чого відвів пораненого до нього додому. "Швидку" викликали батьки. Обидва хлопці характеризуються позитивно", - зазначають у міліції.

Як повідомив начальник Комсомольського райвідділу міліції Олександр Говорун, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині школяр порізав ножем свого однокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути