Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2013 16:29

На Черкащині в ДТП загинув 22-річний прокурор

На Черкащині в ДТП загинув 22-річний прокурор
Фото: airslon.livejournal.com

Вночі з 21 на 22 червня на нерегульованому залізничному переїзді в місті Золотоноша, Черкаської області сталося ДТП за участі працівників Золотоніської міжрайонної прокуратури.

Вони їхали у автомобілі "Мерседес". За попередньою версією через несправність автівки, зіткнулися з іншим автомобілем.  На місці пригоди загинув водій 22-річний прокурор — власник автомобіля. Його 23-річний  товариш, що сидів на пасажирському сидінні, отримав забій грудної клітини та перелом ребра. Його госпіталізували до лікарні. Чи постраждали пасажири та водій іншого автомобіля невідомо.

"Працівники їхали на святкові вихідні до батьків в Харків. Попередня причина ДТП — раптова несправність транспортного засобу. Наразі проходить ряд експертиз для перевірки технічної несправності автомобіля. Прокурори були тверезі", - коментує прес-секретар прокурора Черкаської області Вікторія Скорикова.

Позавчора тіло загиблого 22-річного прокурора батьки забрали для поховання у Харків.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Наразі призначено ряд експертиз. Слідство проводить слідчий відділ прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині в ДТП загинув 22-річний прокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

126

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути