Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 10:15

На Бахмутській трасі вибухнув фугас: загинув український військовий

На Бахмутській трасі вибухнув фугас: загинув український військовий
Фото: depo.ua

На трасі "Бахмутка" українські військові підірвалися на закладеному бойовиками фугасі. У результаті цього один воїн сил АТО загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Учора (25.12) близько 9-ї години ранку на автодорозі "Бахмутка" поблизу с. Новотошківка терористи підірвали закладений радіокерований фугас, коли поряд проїжджав "КрАЗ" із українськими військовими. Один із солдатів загинув на місці, ще один отримав важкі травми й госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у вівторок, 23 грудня, на цій же автодорозі за схожих обставин підірвалася група з шістьох українських військових (мешканців Хмельницької області). Тоді ніхто не загинув, солдати отримали поранення різного ступеню важкості.

""Бахмутка", яка фактично є лінією розмежування вогню між контрольованою Україною територією й так званою ЛНР, — це стратегічна автодорога, на якій розташовані блокпости українських силовиків. Два підряд підриви наших військових свідчать про активізацію розвідувально-диверсійних груп терористів, а значить, подальшого перемир'я навряд чи варто очікувати", — зазначив Москаль.

Зараз ви читаєте новину «На Бахмутській трасі вибухнув фугас: загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути