вівторок, 26 травня 2015 11:27

Москаль встановив більш жорсткі правила перетину лінії розмежування
2

Фото: moskal.in.ua

Керівник Луганщини Геннадій Москаль розпорядився посилити контроль за лінією розмежування для недопущення її несанкціонованого перетину пішоходами й транспортними засобами.

Про цеповідомляє офіційний сайт голови Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Розпорядження підписане у зв'язку з різким посиленням бойової агресії терористів щодо населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування на контрольованій Україною території Луганщини, а також постійним проникненням ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Військовослужбовцям та правоохоронцям приписано вжити вичерпних заходів для припинення несанкціонованого пропуску пішоходів через лінію зіткнення у напрямках зі Станиці Луганської та Щастя (контрольована Україною територія) в окупований Луганськ, від с. Лобачеве (на контрольованій Україною території) до окупованого с. Жовте, від Трьохізбенки (контрольована Україною територія) в окупований Слов'яносербськ.

До четверга (28.05) напівзруйнована паромна переправа через Сіверський Донець між Лобачевим і Жовтим, через яку періодично намагаються переходити пішоходи й переправляти товар, має бути демонтована. Осіб, які намагатимуться несанкціоновано перетинати лінію розмежування, затримуватимуть і передаватимуть міліції для перевірки та притягнення до адміністративної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Москаль, це пов'язано з постійними обстрілами с. Родина, у якому діє єдиний пункт пропуску через лінію розмежування.

Нагадаємо, у неділю, 24 травня, бойовики розбомбили тут магістральний водопровід.

Зараз ви читаєте новину «Москаль встановив більш жорсткі правила перетину лінії розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути