пʼятниця, 31 жовтня 2014 18:17

Чоловіки з нашивками "Правого сектора" намагаються зірвати показ фільму про геїв

Чоловіки з нашивками "Правого сектора" намагаються зірвати показ фільму про геїв
Фото: facebook.com

У київському кінотеатром "Кінопанорама" молодики під виглядом "Правого сектору" намагаються зірвати кіносеанс. Про це сказав президент столичного кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Зараз,  у "Кінопанорамі" має відбуватися сеанс фільму "Макс та інші" з програми "Молодості" Sunny Bunny. Сеанс не почався.

Близько десятка чоловіків у камуфляжі з нашивками "Правого сектора" погрожують, що будуть штурмувати зал. Міліція їх не пускає.

Чоловіки в камуфляжі заявили, що фільм аморальний і вони не допустять, щоб показували" - йдеться на facebook- сторінці фестивалю "Молодість"

Нагадаємо, зараз У Києві триває 44 Міжнародний кінофестиваль "Молодість". У конкурсних категоріях представлені 250 фільмів з усього світу.

Серед них півсотні українських картин - найбільше в історії фестивалю. Конкурсна програма складається зі студентських, короткометражних та повнометражних фільмів. Завершиться фестиваль 2 листопада, а переможця у змаганні повнометражних фільмів назвуть 1 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки з нашивками "Правого сектора" намагаються зірвати показ фільму про геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути