понеділок, 19 листопада 2012 09:33

Молода росіянка зарубала сина, готуючись до кінця світу

Молода росіянка зарубала сина, готуючись до кінця світу
Жінка ударила дитину сокирою по голові. Фото: read.ru

У Нижньогородській області арештована 41-річна селянка, яку підозрюють у жорстокому дітовбивство на релігійному ґрунті. Молода мати зарубала сокирою сина, якому виповнився лише один рік і сім місяців. За свідченнями затриманої, вона планувала вбити також дочку і себе, чекаючи настання апокаліпсису 12 грудня 2012.

За однією з версій, дітовбивця з села Шалдежка діяла за велінням духовного лідера секти "Релігія Антихриста", який відправив їй на телефон текстове повідомлення зі злочинним наказом.

За даними розпочатого розслідування, приблизно о 4 годині 4 листопада Ірина Марушина прокинулася від плачу дітей. Настю їй вдалося заспокоїти, а її молодший брат Паша продовжував плакати.

"І тут у мене сталося помутніння, - розповіла Ірина слідчим. - Я взяла Пашу на руки, прихопила на подвір'ї будинку сокиру і понесла сина у бік річки". Пройшовши 400 метрів, жінка поклала дитину і вдарила його по потилиці вістрям сокири. Переконавшись, що хлопчик помер, вона скинула труп сина в річку, розповів начальник штабу ОВД по Семенівському району майор внутрішньої служби Олександр Казакевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатики прогнозують кінець світу через червоне забарвлення озера

Після розправи Ірина повернулася додому, взяла Настю і поїхала на таксі до друзів. А через десять днів на питання колишнього чоловіка Олександра про те, що з його дітьми, дітовбивця заявила, що Пашу викрали.

На перших допитах Ірина брехала, ніби дитина зникла, поки вона виганяла вночі з дому кота. Однак вона швидко стала плутатися в показаннях, а потім зізналася у скоєному.

"Я не міг у це повірити, але слідчі поїхали в Шалдежку і знайшли тіло Паші. І сокиру. А мені Іра сказала, що їй вночі прийшла есемеска, де було наказано вбити сина", - каже Олександр.

Стосовно заарештованої Ірини Марушина порушено кримінальну справу за п. "в" ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство малолітньої). Їй належить пройти психолого-психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Молода росіянка зарубала сина, готуючись до кінця світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути