понеділок, 16 січня 2017 00:47

Міжнародну трасу заблокували на 3 години
4

Вночі з 14 на 15 січня на автодорозі "Львів-Краківець" рейсовий туристичний автобус "Неоплан" з 40 пасажирами зіштовхнувся із великоваговою вантажівкою "Рено Магнум". Внаслідок аварії рух транспорту по дорозі був заблокований на 3 години.

"Аварія сталася близько біля села Ямельня Яворівського району на Львівщині. За кермом туристичного автобуса був 55-річний житель Калуша, а за кермом вантажівки – 57-річний житель села Ворів Рівненської області. Попередньо відомо, що вантажіінку розвернуло на слизькій дорозі. Після того в неї в'їхав автобус", - повідомляє "032".

У департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації повідомили, що ніхто із учасників події не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снігопад паралізував перевали у Карпатах

Остаточні причини події аварії з'ясовуються.

9 січня на Львівщині сталася масштабна ДТП за участю вантажівки і трьох автомобілів. Інцидент стався біля села Деревач Пустомитівського району. Водій автомобіля ВАЗ Priora, намагаючись обігнати вантажівку MAN, не впорався з керуванням і врізався у відбійник. Внаслідок удару об відбійник автомобіль відкинуло у причіп вантажівки. Після цього у вантажівку врізались ще два легковики – Seat і Skoda, водії яких не змогли вчасно загальмувати.
Зараз ви читаєте новину «Міжнародну трасу заблокували на 3 години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути