понеділок, 21 квітня 2014 17:46

Міліція не знайшла свідків, які б підтвердили викрадення журналістів у Слов'янську

Міліція не знайшла свідків, які б підтвердили викрадення журналістів у Слов'янську
Фото:REUTERS

Правоохоронці не виявили свідків, які підтверджують факти викрадення журналістів у Слов'янську, також немає і відомостей про перебування даних журналістів у місті.

Про це йдеться у заяві МВС України, повідомляє Українська правда.

"20 і 21 квітня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Слов'янську прихильники так званої Донецької народної республіки викрали п'ятьох журналістів: українських репортерів Ірму Крат та Сергія Лефтера, італійських - Поля Гого і Коссімо Аттанасіо, а також їх білоруського колегу Дмитра Галко. Різні джерела повідомляють, що у викрадених відібрали гроші, документи, фототехніку і силою утримують їх у полоні", - зазначили в МВС.

"На теперішній час правоохоронці не виявили свідків, які підтверджують факти викрадення, також немає і відомостей про перебування даних журналістів у м. Слов'янську. Заяв про вчинення цих кримінальних правопорушень до міліції не надходило", - заявили у міністерстві.

Інформація про факти викрадення внесена в журнал єдиного обліку звернень та заяв громадян ГУМВС України в Донецькій області. Проводиться перевірка.
Разом з тим стало відомо, що про зникнення Ірми Крат до РВВС м.Гадяча подано відповідну заяву, яку внесено до ЄРДР за ст.115 КК.

 

Зараз ви читаєте новину «Міліція не знайшла свідків, які б підтвердили викрадення журналістів у Слов'янську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути