Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2014 10:13

Міліція назвала імена всіх загиблих під час жахливого вибуху на АЗС в Переяславі

Міліція назвала імена всіх загиблих під час жахливого вибуху на АЗС в Переяславі

Правоохоронці встановили імена всіх шести загиблих внаслідок вибуху на АЗС у Переяслав-Хмельницькому Київської області. Тож четверо з них – працівники АЗС, ще двоє – жителі Кіровоградщини, які саме в той час зупинилися на заправці і зайшли в кафе.

"За попередніми даними, в підвалі будівлі стався витік і вибух метану. Колонки АЗС, слава Богу, не зачеплені, а то жертв було б більше!" – розповів журналістам полковник міліції, який назвався В'ячеславом, передає 5 канал.

З-під завалів на АЗС рятівники дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє з них – працівниці АЗС: Віталіна Тарасюк (24 роки), Юлія Самань (30 років) та Ірина Малякін (25 років), двоє – відвідувачі Віктор Степаненко (26 років) та Ігор Румянцев (25 років), обидва – працівники Крюківського вагонобудівного заводу, які на машині поверталися з відрядження.

Також повідомляється, що згодом, від отриманих ушкоджень в лікарні померла ще одна працівниця АЗС 37-річна Лілія Пашинська.

Представники УМВС у Київської області запевняють, що причин говорити про теракт немає.

"Троє опитаних нами очевидців сказали, що перед вибухом відчули різкий запах газу. Газові балони могли перебувати в напівпідвальному приміщенні, що й викликало такі наслідки. Але це тільки попередня версія. Чи спричинила вибух якась вибухова речовина або це суто технічна причина, покаже експертиза", – заявив прес-секретар Київської обласної міліції Микола Жукович.

Нагадаємо, зранку 22 квітня на території автозаправної станції "БРСМ", що в Переяслав-Хмельницькому, стався вибух, внаслідок якого загинуло шестеро людей. Відзначимо, що власники АЗС заявляють про теракт.

Зараз ви читаєте новину «Міліція назвала імена всіх загиблих під час жахливого вибуху на АЗС в Переяславі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути