Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2014 11:33

Маріуполь готовий до атаки: Техніку ворога спалять ще на підступах до міста

Маріуполь готовий до атаки: Техніку ворога спалять ще на підступах до міста

Військовослужбовці та техніка прибули до районів проведення антитерористичної операції, в тому числі до міста Маріуполь, та вже виконують завдання за призначенням, повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Нагадаємо, вчора військовослужбовці на новій бронетехніці, що була представлена на військовому параді, із навчального центру НГУ відправилися в зону проведення АТО.

Окрім того, на своїй сторінці у Фейсбук радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що батальйон "Азов" отримав підкріплення у вигляді зенітних установок.

"Щойно говорив з командиром спецбатальйону міліції "Азов" Андрієм Білецьким. За прийнятою вчора постановою Кабінету міністрів про прискорену передачу зброї протягом 48 годин, батальйон "Азов" за вчорашній вечір і за цю ніч отримав від Міністерства оборони артилерійські установки ЗУ-23-2" та інше важке озброєння, необхідне для ефективного відбиття атак противника", - написав він.

При цьому Геращенко не радить російським військовим йти на Маріуполь - "всю вашу бронетехніку ми спалимо і знищимо ще на дальніх підступах до міста".

За його словами, очікується також відпрацювання питань доозброєння інших добровольчих батальйонів міліції і Національної гвардії.

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, вранці 25 серпня колона російських військ увійшла на територію України, почала обстрілювати Новоазовськ і рушила на Маріуполь.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь готовий до атаки: Техніку ворога спалять ще на підступах до міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути