Ексклюзиви
середа, 02 вересня 2015 03:36

Ляшко і семеро його колег вночі вимагали зустрічі з президентом

Ляшко і семеро його колег вночі вимагали зустрічі з президентом
Фото: Facebook

Восьмеро депутатів "Радикальної партії" у вівторок ввечері зібралися під будівлею Адміністрації президента. Про це написав депутат Андрій Лозовий у Facebook.

 

"Приїхали з колегами Олегом Ляшком, Ігорем Мосійчуком, Сергієм Скуратовським, Сергієм Рибалкою, Дмитром Ліньком, Олегом Купрієнком та Олексієм Кириченком до Адміністрації Президента. Не пускають", - зазначив він.

"Депутат від БПП Олег Барна сьогодні зламав ребро депутату від патріотичної опозиції Юрію Чижмарю. Вимагаємо зустрічі з президентом", - додав Лозовий.

Сам Ляшко в себе на Facebook написав: "Зараз намагаємося зайти в Адміністрацію президента Порошенка, щоб зустрітися з ним і вимагати припинити напади і репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча мені відомо, що зараз в АП знаходяться і Порошенко, і прем'єр-міністр, і глава МВС".

Андрій Лозовий також повідомив, що до АП викликали поліцію.

Вже під Адміністрацією президента Ляшко заявив, що у нардепів немає зброї, вони не збираються чинити насилля і вимагають лише зустрічі з президентом або його представниками, для того, щоб вимагати припинення нападів на опозиційних депутатів.

Пізніше, за словами Ляшка, він телефоном зв`язався з керівником Державної охорони Валерієм Гелетеєм і останній повідомив, що до Юрія Чижмаря, нібито побитого Олегом Барною з БПП, поїхали слідчі, щоб взяти покази.

О пів на першу Ляшко з нардепами поїхав від Адміністрації президента.

Нагадаємо, фракція "Радикальної партії" вийшла з коаліції 1 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко і семеро його колег вночі вимагали зустрічі з президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути