середа, 18 січня 2017 08:49

Квартира вигоріла до тла на 14 поверсі: рятувальники не мали доступу
6

Фото: Інформатор

У Дніпрі сьогодн, приблизно о 6-й ранку загорілася квартира на 14-му поверсі 19-ти поверхового будинку в житловому масиві "Покровський".

Квартира вигоріла повністю. Рятувальники не могли виставити вишку, щоб гасити пожежу. Заважали кучугури снігу. Люди самі мусили відгортати сніг, повідомляє Інформатор.

"В 6 годині ранку, пожежа на ж/м Комунар. В 6:45 приїхала велика вишка, щоб дістатися на 14 поверх, люди чистять сніг лопатами для того, щоб могли поставити стійки. Хто повинен займатися очищенням всередині дворових доріг?", — написав у соціальній мережі один з очевидців події.

Людей евакуювали. За попередньою інформацією, постраждалих і загиблих в результаті пожежі немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив дружину та двох дітей

"Загоряння на 14-му поверсі 19-ти поверхового будинку. Оголошено 4 ранг. Викликали підкріплення. Евакуюємо людей" - повідомили рятувальники.

14 січня у селі Іркліїв Чорнобаївського району на Черкащині через коротке замикання електромережі сталося загорання всередині житлового будинка. Пожежу помітив 5-річний Тарас, який відчув запах диму і розбудив свого 80-річного діда. Гасили пожежу більше чотирьох годин. Врятувати будинок не вдалося.
Зараз ви читаєте новину «Квартира вигоріла до тла на 14 поверсі: рятувальники не мали доступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути