понеділок, 24 листопада 2014 14:27

Кіт знеструмив пів-Сімферополя

Кіт знеструмив пів-Сімферополя
Фото: tsn.ua

Працівники енергопостачальної компанії "ДТЕК Крименерго" відновлюють електропостачання житлових будинків в центральному районі Сімферополя, перерване вранці в понеділок через пожежу на електропідстанції "Південна".

Про це повідомив керівник прес-служби управління Міністерства з надзвичайних ситуацій по республіці Крим Володимир Іванов, передає "Інтерфакс".

"За нашою версією, причиною пожежі став кіт, який проник на підстанцію. Він заліз безпосередньо в трансформатор, сталося коротке замикання. В результаті тварина там і залишилося у вигляді обвугленої тушки, а вогонь перекинувся на дах будівлі", - сказав Іванов.

За його словами, без електропостачання залишаються квартири та приватні будинки, в яких живуть близько 25 тисяч чоловік. Співробітники ДТЕК "Крименерго" планують повністю відновити порушене пожежею електропостачання протягом 2-3 годин.

"Всі соціальні об'єкти були невідкладно переключені на резервне електропостачання. Без електрики залишається тільки житловий сектор", - сказав керівник прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «Кіт знеструмив пів-Сімферополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути