Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2014 12:23

Ситуація на сході України на 27 листопада
3

Ситуація у зоні АТО станом на 27 листопада
Фото: rnbo.gov.ua
Ситуація у зоні АТО станом на 26 листопада
Ситуація у зоні АТО станом на 25 листопада

Ситуация в районах проведения антитеррористической операции остается напряженной.

Як повідомляє прес-центр РНБО, українська артилерія застосовувалася 36 разів і виключно у відповідь на вогонь терористів.

Вопреки договоренностям о прекращении огня боевики продолжают обстреливать позиции сил АТО.

Так, на Донецькому напрямі протягом доби бойовики з реактивних установок "Град" обстріляли позиції українських військовослужбовців біля с.Новокалинове Ясинуватського району. З артилерії та мінометів терористи обстрілювали опорні пункти та блокпости сил АТО в районі н.п. Авдіївка, Піски, Опитне, Веселе, Красногорівка, Березове, Тарамчук, Новомихайлівка. В передмісті Горлівки біля с. Шуми бойовики обстріляли українські позиції з мінометів та зенітних установок.

На Дебальцевському напрямі терористи з мінометів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО поблизу сіл Нікішине, Орлово-Іванівка, Малоорлівка та біля м.Єнакієве.

Зростає напруження поблизу Первомайська та в районі Бахмутівської траси. З "Градів" терористи обстріляли опорний пункт під Попасною, позиції поблизу міст Золоте, Гірське та селищ Трьохізбенка та Фрунзе. Поблизу с.Кримське опорний пункт та блокпост терористи обстріляли з артилерії та мінометів.

На Маріупольському напрямі бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО біля сіл Гранітне та Богданівка. Ситуація в Маріуполі спокійна, міські служби працюють у штатному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на сході України на 27 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути