Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2015 12:37

Інструктори Грузії та Ізраїлю тренують українських бійців

Інструктори Грузії та Ізраїлю тренують українських бійців

Грузинські та ізраїльські інструктори розпочали навчання з бійцями спецпідрозділів луганської міліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник прес-служби ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

"Полігон, де проводяться навчання, знаходиться далеко за межами міста. Перша група бійців під керівництвом інструктора - грузинського генерала Мамука - відточує тактику ведення бою в міських умовах. Усі атрибути для тренування розставлені так, щоб максимально ускладнити виконання поставленого завдання.

Міліціонери зізнаються, рівень знань, який вони отримали раніше в школах міліції в мирний час, в умовах війни не достатній. Але тоді ніхто і уявити собі не міг, що їм доведеться брати участь у бойових діях на передовій, відбивати атаки противника, вести боротьбу з диверсійними групами", - йдеться у повідомленні.

 

Інструктори Грузії та Ізраїлю проводять навчання з бійцями спецпідрозділів луганської міліціїПолігон, де проводяться навчання, знаходиться далеко за межами міста. Перша група бійців під керівництвом інструктора - грузинського генерала Мамука, відточує тактику ведення бою в міських умовах. Усі атрибути для тренування розставлені так, щоб максимально ускладнити виконання поставленого завдання.Міліціонери зізнаються, рівень знань, який вони придбали раніше в школах міліції в мирний час, в умовах війни не достатній. Але тоді ніхто і уявити собі не міг, що їм доведеться брати участь у бойових діях на передовій, відбивати атаки противника, вести боротьбу з диверсійними групами.

Posted by Татьяна Погукай on 30 березня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «Інструктори Грузії та Ізраїлю тренують українських бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути