неділя, 28 серпня 2016 16:28

Ґвалтівник дитини був другом сім'ї

Ґвалтівник дитини був другом сім'ї

Затриманий за підозрою у вбивстві дівчинки в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області був другом сім'ї. Про це повідомляє "Траса Е-95".

Правоохоронці підтвердили факт зґвалтування. Мати дівчинки розповіла, що затриманий за підозрою у вбивстві дівчинки 21-річний ром був другом дитинства її співмешканця.

"Він раніше приходив до нас, допомагав, була довіра до нього. Бувало навіть дітей залишали на нього, знали, що завжди допоможе, поприбирає, догляне. А це навіть не знаю, що на нього напало", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі села повстали проти вбивці дівчинки

У ніч, коли сталося вбивство, жінка була на роботі в барі. Злочинець безперешкодно зайшов до будинку і закрив у кімнаті п'ятирічного брата дівчинки. Жінка каже, що її дочка, ймовірно, намагалася втекти через вікно. Але чоловік наздогнав її, зґвалтував і вбив.

Сусіди бачили, як зловмисник заходив у дім, чули крики, але нічого не зробили.

О пів на третю ночі мати повернулася з роботи. Виявивши, що дочки немає в будинку, почала її пошуки. Незабаром знайшли тіло дитини.

Жінка вважає, що доказів провини затриманого достатньо. Правоохоронці знайшли його закривавлений одяг. Під нігтями хлопця була кров .

Коли поховають дитину, поки що невідомо. Проводять експертизи.

Нагадаємо, сільрада Лощинівки Ізмаїльського району Одеської області вирішила виселити представників ромської національності з населеного пункту. Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії сільради, проведеній у зв'язку з убивством 9-річної дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівник дитини був другом сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути