Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2014 17:29

ГПУ підозрює, що міністр "Сім'ї" Колобов обікрав бюджет на 220 млн

ГПУ підозрює, що міністр "Сім'ї" Колобов обікрав бюджет на 220 млн
Фото: ukranews.com

Генеральна прокуратура України підозрює колишнього міністра фінансів Юрія Колобова в розтраті 220 млн грн бюджетних коштів на покупку телекомунікаційного обладнання для створення телекоммереж спеціального призначення.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Екс-міністр підозрюється в тому, що в злочинній змові з іншими високопоставленими посадовими особами, в порушення умов проведення конкурсу з продажу пакета акцій ПАТ "Укртелеком", організували підготовку законопроекту про внесення змін до держбюджету. Це призвело до виділення 220 млн грн на придбання за рахунок держави телекомобладнання для створення телекоммереж спеціального призначення", - зазначено в повідомленні.

В даний час триває досудове розслідування. Як повідомлялося, раніше "Укртелеком" заявляв, що телекоммережу спецпризначення побудував виключно на власні кошти.

Генеральний прокурор України Віталій Ярема 30 вересня повідомив, що екс-президент Віктор Янукович, колишній прем'єр-міністр Микола Азаров і ряд наближених до них осіб підозрюються в організації фінансування за рахунок державного бюджету виконання робіт з будівництва виділеної телекомунікаційної мережі спеціального зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ підозрює, що міністр "Сім'ї" Колобов обікрав бюджет на 220 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути