Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2015 22:42

Геращенко каже, що СБУ відпустило з порту затримане контрабандне судно

Геращенко каже, що СБУ відпустило з порту затримане контрабандне судно
https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7

Судно "Adriatik Mariner", яке привезло з окупованого Криму контрабанду дизельного палива до Ізмаїлу, цієї ночі знялося з рейду і знаходиться вже в Румунських територіальних водах

Про це радник міністра внутрішніх справ та народний депутат Антон Геращенко написав у Facebook.

"Сьогодні зранку, я і Тетяна Чорновол, почали прес конференцію, присвячену питанням кришування контрабанди з боку високопоставлених працівників СБУ. Я розповів про те, як кілька днів тому, в порту міста Ізмаїла, чесними співробітниками СБУ, був затриманий танкер "Adriatik Mariner", який привіз в Україну з порту окупованого Криму - Феодосії, 5800 тонн дизельного палива шляхом контрабанди. Одержувачем цього вантажу повинна була виступити українська компанія "WOG трейдинг", - почав свою розповідь Геращенко.

За його словами, сума збитку, від недоотримання в бюджет податків і зборів від контрабандної поставки дизельного палива склала понад 23 млн грн.

Після завершення прес-конференції, як каже народний депутат, він відправив депутатське звернення до Віктора Шокіна і Валентина Наливайченка з вимогою негайно провести необхідні дії з арешту судна та його вантажу.

"Однак, я тільки-но дізнався, судно "Adriatik Mariner" цієї ночі знялося з рейду в Ізмаїлі і знаходиться вже в Румунських територіальних водах. Або просто кажучи, корабель з 5800 тонн контрабандного палива, завезеного з окупованого Криму безкарно пішов від відповідальності", - наголосив він.

За словами Геращенка, інакше "як саботажем і кришуванням контрабанди на найвищому державному рівні я це назвати не можу".

 

 

Сегодня в 9 30 утра, я и Татьяна Черновол, начали пресс-конференцию в УНИАН посвященную вопросам крышевания контрабанды ...

Posted by Anton Gerashchenko on 29 Май 2015 г.

 

Зараз ви читаєте новину «Геращенко каже, що СБУ відпустило з порту затримане контрабандне судно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути