неділя, 28 серпня 2016 16:03

Два села побилося між собою: є жертви

Два села побилося між собою: є жертви

В Липоводолинському районі на Сумщині між собою побились жителі двох сіл під час святкування Дня села. П'ятеро людей постраждали, ще п'ятьох заарештовано.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Сумської області.

"Постраждалі з травмами голови та кінцівок знаходяться в лікарні. Поліція швидко відреагувала на те, що відбувається. Хуліганів затримали. Це жителі сусіднього села Беєве, слідчим вони пояснили, що того дня також святкували – відзначали день народження сина одного з них. Тож добряче хильнувши, згадали про сусідське свято і забажали продовжити там. Конфлікту можна було б уникнути, якби обидві сторони не були у стані сильного алкогольного сп'яніння і контролювали свої дії", - говорить Андрій Перелазний, начальник Липоводолинського відділення поліції.

Повідомлення про те, що біля місцевого клубу в селі Саї Липоводилнського району невідомі вчинили бійку, надійшло на лінію "102" від сільського голови. Спочатку все було добре. Гості розважались і танцювали, а потім між ними та жителями села виникла бійка. В хід пішли бити. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, влучивши одній з дівчат в стопу ноги. Після чого "гості" поїхали.

За фактом хуліганства в поліції відкрили кримінальне провадження. Аби в подальшому не допустити подібних інцидентів на території району, керівництво Головного управління поліції області сьогодні проводить робочу зустріч із очільником Липоводолинської адміністрації та головами селищних рад, жителі яких стали фігурантами цього кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада села вирішила виселити всіх ромів

Зараз ви читаєте новину «Два села побилося між собою: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути